ro
Coșul meu: Gol

Nu ai niciun articol în coș.

Suna acum ! 0734 49 49 49

Speram ca veti fi multumiti de produsele achizitionate. In situatia de exceptie in care veti dori sa returnati un produs aceasta se poate face in urmatoarele situatii:

Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati acest lucru in temen maxim de 24 de ore de la livrare pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Benesi.

Colete ce prezinta deteriorari

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile majore la livrare, trebuie sa refuzati receptia lor.

Produsele comandate nu au caracteristicile tehnice specificate

Daca produsul comandat se dovedeste a nu avea caracteristicile tehnice din oferta noastra, puteti solicita in termen de 24 de ore de la livrare returnarea acestuia pentru inlocuirea cu un produs de valoare similara. Daca furnizorul agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Benesi.

In toate situatiile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale, in caz contrar returul nefiind acceptat. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Orice alta situatie pentru care se doreste returnarea produselor trebuie agreata intai cu Furnizorul care este indrituit la o taxa de 25% din valoarea comenzii si integral costul transportului aferent livrarii si returului si pe care le va retine din sumele incasate.