ro
Coșul meu: Gol

Nu ai niciun articol în coș.

Suna acum ! 0734 49 49 49

Livrarea comenzilor

Produsele se livreaza in termenul indicat in comanda la adresa indicata sau se pot ridica de la showroom-urile Benesi.

Termenul de livrare este specificat in zile lucratoare Luni – Vineri, 5 zile lucratoare / saptamana. 
Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii pentru comenzile cu plata ramburs sau de la data efectuarii platii in cazul comenzilor platite online cu cardul. In cazul comenzilor platite prin OP, termenul de livrare se calculeaza de la momentul incasarii platii. Produsele comandate se livreaza in toata tara in termenul de livrare specificat la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pana la momentul primirii de catre client.

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru comenzi cu valoare totala minima de 300 euro (fara tva). 
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 euro (fara tva) si cele cu plata ramburs costul livrarii este in sarcina clientului, acesta achitand costul de transport direct curierului ce livreaza produsele. In cazul in care Achizitorul renunta la produsele ce fac obiectul comenzii cu plata ramburs si Furnizorul a expediat produsele, achizitorul datoreaza cheltuielile de transport dus intors.

Livrarea echipamentelor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Totodata, clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Benesi neavand nicio responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor.
In acest moment, comenzile efectuate prin intermediul site-ului se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi si livrari in afara granitelor Romaniei va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact.