ro
Coșul meu: Gol

Nu ai niciun articol în coș.

Suna acum ! 0734 49 49 49

Benesi – spatii cu caracter

Unicitatea fiecarui spatiu reprezinta de cele mai multe ori cheia succesului, elementul care determina clientii sa revina de fiecare data.
Benesi iti ofera posibilitatea de a conferi personalitate spatiului tau, indiferent ca este vorba despre mobila pentru restaurant, mobilier de terasa, mese, scaune, canapele, fotolii pentru acasa sau birou.

Benesi reuneste cei mai importanti producatori italieni de mobilier ce au in spatele liniilor de productie designeri cu renume mondial.

Mobilierul Benesi se diferentiaza prin designul exclusivist si calitatea premium a materialelor folosite. Fie ca este vorba de lemn, inox sau tehnopolimer, scaunele, mesele si mobilierul Benesi sunt rezistente, au finisaje impecabile care isi pastreaza aspectul initial si sunt proiectate pe principii de ergonomicitate garantand satisfactie maxima pentru utilizatori.

Indiferent de specificul localului dumneavoastra, mobilierul Benesi raspunde tuturor gusturilor: de la scaune si mese clasice pana la obiecte moderne de mobilier realizate din combinatii neconventionale de lemn, metal si plastic si cele mai variate materiale de tapiterie.

Mai mult decat o gama variata de obiecte de mobilier, Benesi iti ofera idei de amenajare a spatiului tau conform celor mai noi tendinte si in deplina armonie cu conceptul afacerii tale.

Clientii Benesi sunt:

  • Restaurante
  • Hoteluri
  • Cafe baruri
  • Cofetarii
  • Sali de evenimente

Indiferent ca te pregatesti sa deschizi o locatie horeca sau intentionezi sa renovezi cafeneaua, restaurantul sau clubul pe care il ai deja, ai ajuns la locul potrivit. Atentia acordata detaliilor, gama larga de produse si sutele de proiecte de succes recomanda Benesi ca fiind cea mai buna solutie pentru alegerea pieselor de mobilier, atat pentru designeri si arhitecti cat si pentru clientii finali.